Een trekker is groot en zwaar en dus loopt een aanrijding met een trekker voor het kleinere voertuig vaak verkeerd af. Dat was ook het geval bij een aanrijding vrijdagmiddag, toen een bestelbusje op de Middenweg in Heerhugowaard van achteren vol werd aangereden door een trekker met aanhanger. Ook het bestelbusje had een aanhanger; beide combinaties schaarden.

Het ongeluk gebeurde op het moment dat ouders hun kinderen van school halen, dus er was meteen veel oponthoud in De Noord. Bij de aanrijding zelf vielen geen gewonden, wel was als gezegd de schade groot. Er raakte nog een derde voertuig betrokken doordat het bestelbusje na de aanrijding op de auto ervoor reed. Die auto bleef zonder schade.

De bestuurder van de trekker heeft mogelijk te laat opgemerkt dat het bestelbusje af wilde slaan en daarom stopte. De precieze toedracht wordt nog onderzocht. Daarvoor zullen ook getuigen gehoord worden.
Pin It
Bekeken: 1661x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/