Er is inmiddels iets meer duidelijk over wat er woensdagavond laat is voorgevallen aan de Baangracht in Alkmaar. Maar de daders zijn nog niet opgespoord. Dat is de balans een dag na de gewelddadige woningoverval die het Alkmaarse grachtje opschrikte.

De politie laat weten dat er bij de overval een vuurwapen gebruikt p200is, maar dat er niet mee is geschoten. Dat schrijft mediapartner NH. De politie gaat uit van minstens twee mannelijke verdachten. Zij hebben de bewoonster van het huis aan de Baangracht mogelijk opgewacht. De vrouw raakte niet gewond. De overvallers, die nog spoorloos zijn, hebben geen buit gemaakt.

De vrouw werd woensdagavond tegen 22.00 uur in haar woning door twee mannen overvallen. "Mogelijk is er een derde verdachte bij betrokken", laat de politie vandaag weten. Van hen ontbreekt nog elk spoor. Van de twee overvallers is een gedeeltelijk signalement bekend: het gaat om een lichtgetinte man van 1.73 meter lang, met zwarte krullen en een vlassig snorretje. Hij was gekleed in een zwarte jas en droeg een bivakmuts en handschoenen. Ook de andere verdachte, ongeveer 1.80 meter lang, had donkere kleding aan: een zwarte jas, handschoenen en bivakmuts.

De verdachten zijn weggerend richting het Kwerenpad (Kennemerpark). In hun zoektocht naar de overvallers komt de politie graag in contact met getuigen. Ook mensen die een camera of camera-deurbel hebben in de omgeving van de Baangracht, Hofstraatbrug en Oudegracht  wordt gevraagd zich te melden.
Pin It
Bekeken: 1000x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/