Aan de Baangracht in Alkmaar heeft een overval op een woning plaatsgevonden. Woensdagavond drongen rond 22:00 uur twee mannen het huis binnen. Daar was op dat moment één bewoner thuis. De politie kwam snel ter plaatse, maar kon de overvallers niet in de kraag vatten.

De mogelijke daders zijn gevlucht in de richting van het Kennemerpark, zegt een politiewoordvoerder tegen mediapartner NH. Het zou gaan om twee mannen van wie een zwart, krullend haar heeft.

Een deel van het Singelpark werd door de politie afgezet met lint. Ook in de woning werd onderzoek gedaan. Het is onduidelijk of er bij de woningoverval iets is buitgemaakt. Hoe het met het slachtoffer gaat, is niet bekend. De politie roept getuigen of mensen met camerabeelden op zich te melden.

 
Pin It
Bekeken: 1300x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/