Op de Koelmalaan in Alkmaar is een fietser aangereden door een auto. Dat gebeurde woensdagmiddag, op de rotonde ter hoogte van de KFC. De fietser raakte door de klap gewond, een ambulance moest ter plaatse komen en heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist kon zijn weg vervolgen.

Direct na de aanrijding kon eerste hulp worden verleend door een team van de marechaussee. Zij waren toevallig in de buurt en zijn uiteraard ook in zo'n geval in staat om op te treden. Getuigen zeggen dat de fietser bij het oversteken over het hoofd werd gezien door de bestuurder van de auto, waarna het dus verkeerd afliep.

De politie onderzoekt de precieze omstandigheden van de aanrijding. Daarvoor is ook de automobilist kort ondervraagd. Daarna kon de auto verder rijden op weg naar de oorspronkelijke bestemming.
Pin It
Bekeken: 1164x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/