Ruben S. moet 9,5 jaar de cel in voor het doodsteken van de toen 22-jarige Jaymie uit Heiloo in januari 2021, op een drugsfeestje bij S. thuis. De 23-jarige Heemskerker stak zijn toenmalige vriend in het hart terwijl hij naar eigen zeggen hallucineerde. De strafeis was 6 jaar, dus de celstraf viel veel hoger uit. Volgens de rechter wist hij ondanks dat nog steeds deels wat hij aan het doen was.

Bijna drie jaar geleden kwamen Jaymie, Ruben en nog twee vrienden samen bij Ruben thuis om te experimenteren met drugs. Destijds was er nauwelijks wat te doen vanwege een corona lockdown. Wat een leuke avond moest worden liep uit in een nachtmerrie. Wodka, een joint en LSD zorgden ervoor dat S. waanideeën kreeg. Zijn vriend was 'een demon die hij snel buiten de deur moest krijgen', vertelde hij in politieverhoren. In de rechtszaal trok hij zijn eigen woorden weer in twijfel, aldus mediapartner NH Nieuws.

De rechter oordeelde maandag dat Ruben S. schuldig is. 'Uit onderzoek naar de voetsporen, kleding van de verdachte en kleding van het slachtoffer blijkt dat hij degene was die heeft gestoken'. Bovendien was een van de vrienden getuige en deze had nota bene eerder al een ander mes afgepakt en onder de bank gegooid.

Deze jongeman krijgt een fikse schadevergoeding, omdat S. hem eerder die avond al met zijn vuist in zijn gezicht had geslagen. De vierde vriend had op dat moment al eieren voor z'n geld gekozen en was het appartement ontvlucht.
Pin It
Bekeken: 595x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/