De politie van Alkmaar heeft zaterdagmiddag een winkeldief opgepakt na een lange zoektocht in de wijk Overdie. De 41-jarige man zonder bekend woonadres was in het Kruidvat door medewerkers betrapt, maar wist te ontkomen. Omdat hij tijdens zijn vlucht een groot mes had gedumpt, richtte de politie bij zijn aanhouding een taser op hem en moest hij op zijn buik gaan liggen. Later bleek de man afgelopen week al voor honderden euro's aan spullen uit dezelfde winkel te hebben gestolen.

De politie maakte een zoekslag door bijna de hele wijk en keek helemaal tot voorbij de fietstunnel naar de Boekelermeer. Onderweg werd een motoragent erop gewezen dat de man zich tijdelijk achter een poort  had verstopt en daar onder andere een groot mes had gedumpt. Dat mes had hij overigens niet gebruikt bij de diefstal. Toen de man uiteindelijk werd gevonden liep hij met zijn handen in zijn zak. Extra reden voor de motoragent om zijn taser op de man te richten en hem te bevelen op zijn buik te gaan liggen. Nadat hij in de boeien was geslagen is hij door toegesnelde collega's naar het politiebureau gebracht.

Volgens de politie had de winkeldief de afgelopen week voor honderden euro's bij het Kruidvat gestolen, en had hij zelfs eerder op zaterdag al een keer toegeslagen.
Pin It
Bekeken: 1446x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/