FCC De Boscrossers keek afgelopen weekend tevreden terug op een succesvol seizoen. De Heilooër BMX-club organiseerde een gezellige avond voor alle leden, waarvan er vier leden onlangs Noord-Hollands kampioen werden. Dankzij nog meer individuele prijzen werd ook de club provinciaal kampioen. Ook werden de trainers in het zonnetje gezet en Bob van Westerop, die bij de masters 50+ WK zilver won.

Ter gelegenheid van het feestje hadden BMX'ers hun fiets versierd met lichtjes en dat leverde een mooie aangezicht op terwijl ze in het donker over de baan reden. Het bestuur stond stil bij afgelopen seizoen: trainers werden bedankt voor hun inzet tijdens trainingen, kampioenen werden in het zonnetje gezet.

Na vier Noord-Hollandse competitieronden werd de vereniging De Boscrossers op 4 november met slechts een paar puntjes verschil op de nummer twee kampioen de provincie. Individuele titels waren er voor Max Schram (Boys -6), Roan Hink (Boys 11), Yannick van Veen (Boys 12) en Sven van Veen (Boys 14). De volgende dag werd de Heilooër club zevende van West-Nederland. Yannick werd ook nog eens gehuldigd als dé grote clubkampioen omdat hij gedurende het seizoen de meeste punten verzamelde. (tekst gaat verder onder de foto)



Speciale aandacht was er voor Bob van Westerop. Tijdens het WK in Glasgow won hij zilver bij de masters 50+ en op het EK pakte hij een zesde plaats. Daarvoor was hij in de klasse 45+ al tweede van Nederland geworden.  Yannick van Veen had tijdens de clubwedstrijden de meeste punten verzameld en kreeg de grootste beker uitgereikt.
Pin It
Bekeken: 580x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/