Politie Alkmaar-Duinstreek heeft dinsdagochtend tientallen bekeuringen uitgereikt aan fietsers zonder verlichting. In totaal werden 37 boetes uitgeschreven in Alkmaar en Castricum. De politie waarschuwt fietsers dat het levensgevaarlijk is om in het donker zonder licht te rijden, en dat er de komende tijd vaker in de ochtend en avond zal worden gecontroleerd.

"We blijven het maar herhalen; als je gaat fietsen zorg dat je je licht aan hebt!", laat de politie via de eigen sociale media weten. "Zonder licht fietsen is echt levensgevaarlijk en andere bestuurders zien je echt niet. Het beste wat je zonder licht kan overkomen is dat de politie je staande houdt. Dan hoeven wij je familie niet te vertellen dat ze je niet zagen doordat je geen licht had. Nu mag je ze vertellen dat je gelukkig alleen maar een bekeuring hebt gehad.
Zonde van je geld maar blij dat je niet aangereden bent."
Pin It
Bekeken: 635x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/