Een Alkmaarse man is schuldig verklaard aan drugshandel over een periode van ruim twee jaar. Hij krijgt twee jaar cel, waarvan de helft voorwaardelijk, moet meewerken aan reclassering en zich aan zijn eigen drugsverslaving laten behandelen. De man zei dat hij alleen maar in harddrugs handelde om zichzelf te kunnen voorzien, maar dat geloofde de rechter niet.

Begin 2022 had de politie de woning geobserveerd, naar aanleiding van klachten uit de buurt. Agenten zagen regelmatig mensen langskomen. Uiteindelijk is in maart 2022 een inval gedaan. Daarbij werden 3,1 kilo GHB, 1,3 kilo amfetamine, 2.400 euro contant geld en ook een stroomstootwapen en een valmes in beslag genomen.

De Alkmaarder had al meer op zijn kerfstok. Hij was voor 2017 al meermalen veroordeeld tot celstraffen vanwege drugsgelateerde misdrijven. Meest opvallend is dat hij in 2000 in Duitsland was veroordeeld tot vijf jaar onvoorwaardelijke vrijheidsstraf.
Pin It
Bekeken: 1035x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/