De verbouwing van de Muziek- en Dansschool in Heiloo was een 'logistieke puzzel', maar die puzzel is nu opgelost: vanaf begin 2024 vinden de lessen tijdelijk plaats in het monumentale gedeelte van het gemeentehuis. Daar is nu immers plek genoeg voor de school en voor geluidsoverlast hoeft niet te worden gevreesd, blijkt uit onderzoek.

Een en ander is het gevolg van een beslissing van het college van Heiloo. Er werd al langer over deze verhuizing gesproken, dus een verrassing is het nieuws niet; de bevestiging is er nu in elk geval. De verhuizing is nodig omdat het huidige onderkomen van de Muziek- en Dansschool aan Het Veld 1 gaat worden verbouwd. Daarmee wordt in januari 2024 een begin gemaakt.

Een punt van twijfel was het geluid dat de Muziek- en Dansschool zou kunnen veroorzaken. Het monumentale gebouw uit 1927 is nu eenmaal niet potdicht. Er is dus een geluidsonderzoek gedaan en dat leverde de conclusie op dat er geen overlast te verwachten valt. En dus kan de school probleemloos haar intrek nemen in de vele kamers van de oude 'villa' in het hart van Heiloo. De verwachting is dat de Muziek- en Dansschool eind augustus 2024 weer terugkeert naar de oude, vertrouwde én verbouwde stek.
Pin It
Bekeken: 206x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/