De politie zoekt nog steeds naar de man die op 21 juni een 75-jarige vrouw uit Alkmaar oplichtte en beroofde. Woensdag publiceerde de politie foto's van de dader, in de hoop tips te vangen.

Aan de telefoon wist de man het slachtoffer ervan te overtuigen dat hij een bankmedewerker was van de fraude-afdeling. Daarna bezocht hij de vrouw aan het Hof van Luxemburg in De Mare en deed zich voor als koerier. De man kreeg niet alleen haar bankpas en code te pakken, maar ook haar telefoon en diverse sieraden in een sieradendoosje. Nog diezelfde dag pinde hij duizenden euro’s. (tekst gaat door onder de foto)

Oplichter in beeld in het gebouw waar het slachtoffer woont (foto: Politie)


De foto's zijn genomen bij de automaat waar de dader pinde, en in de centrale hal van het woongebouw waar de vrouw woont. Voor hij aanbelde stond hij zichzelf uitgebreid te bekijken in de spiegel.

Wie meer denkt te weten wordt verzocht de de Opsporingstiplijn te bellen via 0800-6070. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is 2023137931.
Pin It
Bekeken: 1384x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/