Een reeks fietsendiefstallen in Heiloo is vastgelegd op camera. Het gaat om inbraken die in september plaatsvonden. Wat aan de beelden opvalt is dat de dieven nogal onhandig te werk zijn gegaan. Met vallen en opstaan en veel tijdverlies worden uiteindelijk toch succesvol dure fietsen ontvreemd.

Het duo fietsendieven is vastgelegd op camera. De beelden hebben een hoog slapstickgehalte, maar het gaat natuurlijk wel om een serieuze diefstal, die flinke financiële schade tot gevolg had. In de Nicolaas Blokkerlaan begonnen de mannen in de vroege uurtjes van woensdag 20 september aan hun strooptocht. Op de beelden is te zien dat ze om 2 uur 's nachts proberen een fietsenschuur open te maken, eerst met een koevoet, daarna door een ruit in te gooien. Tussendoor gaan de dieven ook nog onderuit. Later die nacht sloeg het tweetal toe op de Westerweg.

De politie heeft de beelden laten zien in Bureau NH, ze zijn online terug te kijken. "Het gaat om bovengemiddeld dure fietsen, vooral sportmodellen, met een waarde van duizenden euro’s", zegt de politie. "Het kan zijn dat ze online zijn aangeboden of aan lokale fietsenwinkels." Wie de mannen herkent of andere informatie heeft, kan contact opnemen met de politie, via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 703x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/