De gemeente Dijk en Waard gaat onderzoek doen naar de mogelijkheid van cameratoezicht in De Binding. Al een aantal jaar is er 24-uurs cameratoezicht in de publieke ruimten van het gemeentehuis aan de Parelhof. Maar in De Binding is dat nog niet het geval.

Cameratoezicht speelt een belangrijke rol in de strijd tegen overlast. Niet alleen vergroten camera's de pakkans, ook werken ze preventief. In de publieke ruimten van het Dijk en Waardse gemeentehuis is al enkele jaren toezicht. Daarnaast worden ook parkeerplaatsen voor dienstauto's en de parkeerplaatsen voor auto's van bestuur in de gaten gehouden met camera's. "De regeling is ingesteld om privéeigendommen en personen te beschermen", schrijft het college van burgemeester en wethouders.

Dijk en Waard wil onderzoek doen naar de wenselijkheid van cameratoezicht in De Binding. Het is niet duidelijk wanneer het onderzoek gaat starten.
Pin It
Bekeken: 709x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/