Het extra uurtje slaap dat de rest van Nederland wel heeft gehad, is in de nacht van zaterdag op zondag aan de gasten van hotel The Fallon voorbijgegaan. Hun nachtrust werd ruw verstoord door een loeiend brandalarm. En personeel dat iedereen maande om naar buiten te gaan, de stromende regen in.

Ondertussen was hulpverlening in meerdere politie- en brandweerauto's ter plaatse gekomen om het mogelijke onheil te bestrijden en hulp te bieden. Vlammen werden er echter niet gevonden.

Eén van de hotelgasten bleek de oorzaak van de commotie: die had geen weerstand kunnen bieden aan de verslaving en een e-sigaret opgestoken. Met een loeiend brandalarm en een ontruiming als resultaat. Na een grondige controle door de brandweer mocht iedereen weer naar binnen.

Het extra 'wintertijduurtje' rust ging aan de gasten van hotel The Fallon voorbij.

Pin It
Bekeken: 1830x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/