De politie is op zoek naar camerabeelden rond de voetbalwedstrijd van AZ tegen Legia Warschau. Aanhangers van de Poolse club bestormden de toegangspoort van het Alkmaarse stadion. Daarbij raakte één ME'er bewusteloos.

Vanwege een gevreesde escalatie werden voorafgaand aan de wedstrijd extra maatregelen genomen tegen de fans van Legia Warschau, maar dat kon de ongeregeldheden niet voorkomen. Zowel voor als na de wedstrijd op donderdag 5 oktober is het onrustig geweest. Fans van de Poolse club bestormden de toegangspoort van het uitvak. Naast de bewusteloos geraakte ME'er, raakten ook twee anderen lichtgewond.

"Politie en OM nemen dit ernstige incident hoog op", schrijft de politie. Inmiddels is een onderzoek gestart om de verantwoordelijke supporters te identificeren. Mensen met beelden kunnen zich melden via het tipformulier op politie.nl of de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Ook is het mogelijk om anoniem te melden: 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 935x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/