Een jaarlijkse traditie in Heerhugowaard krijgt dit jaar een bestuurlijk tintje. Op zondag 29 oktober geeft het Noord-Hollands Ouderen Orkest weer een 'Koper Koffieconcert' in theater Cool, maar behalve de 80 vertrouwde musici en het programma vol evergreens en indrukwekkende muziekstukken is er dit jaar ook een bijzonder optreden van burgemeester Maarten Poorter en wethouder John Does.

Het Noord-Hollands Ouderen Orkest zal tijdens het optreden, dat altijd veel publiek trekt, onder leiding staan van dirigent Henk Ummels, die bekend is van zijn werk voor Joop van den Ende-producties en de Cinemusic Experience. Tijdens het Koffieconcert komen publieksfavorieten als 'The Piano Man’, ‘Fly me to the moon’ en het Nederlandstalige ‘Avond’ van Boudewijn de Groot aan bod. Verder wordt er een medley van Rob de Nijs ten gehore gebracht, met een optreden van solist Marcel Kramer. De opbrengst van deze morgen vol muziek komt ten goede aan het Peduli Anak-huis voor dakloze kinderen in Lombok, Indonesië.

De 'kers op de taart', in de woorden van de organisatie van het Koper Koffieconcert, is het optreden van de burgemeester van Dijk en Waard, Maarten Poorter, die zijn kunsten op de saxofoon laat horen, en wethouder John Does, die het drumstel zal laten 'donderen'. Samen brengen burgemeester en wethouder zo letterlijk muziek in Dijk en Waard.

Kaarten voor het Koper Koffieconcert door het Noord-Hollands Ouderen Orkest kosten 10 euro per stuk. Het concert in Cool vindt plaats op zondag 29 oktober, om 11 uur 's ochtends. Voor meer informatie en kaartverkoop kunnen geïnteresseerden terecht op de website van Cool Kunst en Cultuur.  (foto: Fotografie doorNorbert)
Pin It
Bekeken: 397x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/