De ernstige zieke Bram is 'overvallen' door wijkagenten van Langedijk. Bram is een grote fan van de politie en dan vooral de speciale arrestatieteams. Voor hem was via stichting Make a Wish gevraagd of de politie langs wilde komen, en dat deden de wijkagenten maar al te graag. "Bram vond het in het begin een beetje spannend, maar heeft uiteindelijk onwijs genoten van onze komst."

"Bram is flink verwend en kreeg meerdere kado's. Ook mocht hij zijn papa en mama even in de boeien slaan en een kijkje nemen in de politieauto", vervolgen de agenten op sociale media. "Lieve Bram en familie heel veel sterkte, beterschap en goede gezondheid toegewenst."

In een reactie worden ze nogmaals bedankt voor hun bezoek. "Wauw, wat een verrassing en wat vond Bram het leuk! Hij is nog aan het nagenieten. Heel erg bedankt." (foto: Wijkagenten Langedijk)
Pin It
Bekeken: 10770x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/