De Bannewaard in Alkmaar werd in de nacht van vrijdag op zaterdag opgeschrikt door een explosie. Dat gebeurde rond 3:40, laat de politie weten. Het gaat om een explosief, mogelijk vuurwerk, dat afging bij de voordeur van een woning. Hierbij raakte de deur behoorlijk beschadigd. Gewonden vielen er niet.

De politie onderzoekt de zaak. Er wordt sporenonderzoek gedaan in en rond de woning om meer duidelijkheid te verkrijgen over het gebruikte explosief. De politie houdt er rekening mee dat de klap door een vuurwerkbom veroorzaakt werd. Mogelijk is er vuurwerk door de brievenbus van de woning gegooid," stelt de politie. Met een vuurwerkbom werd eerder deze maand ook een woning aangevallen in de Lekstraat in Alkmaar. Of er ook een verband bestaat tussen beide incidenten is niet bekend.

De politie vraagt getuigen zich te melden. Mensen kunnen zelf wat gezien hebben, maar het is ook mogelijk dat er iets is vastgelegd door een bewakingscamera of door de camera in een deurbel. Wie informatie of tips heeft kan contact opnemen via het algemene nummer 0900-8844 of anoniem via het nummer 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 3016x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/