Stadswerk072 en oud-leerlingen van de basisschool aan de Tochtwaard in Alkmaar, tegenwoordig DURF!, hebben samen tijdcapsules opgegraven die al 25 jaar lang in de grond onder het schoolplein lagen. Ook gingen er donderdag nieuwe tijdcapsules de grond in.

"Een magische reis terug in de tijd", noemde Stadswerk de opgraving en het openen van de 25 jaar oude tijdcapsules. DURF! bestaat nog niet lang, maar de school is eigenlijk de oude CBS de Prinsenhof in een nieuw jasje. "Onder de schatten vonden we een kostbaar boekje van een oma, vol verhalen en herinneringen."

In de plaats van de oude tijdcapsules werden nieuwe begraven. De eer was aan de leerlingen van de groep 1/2 om deze te maken. "Over 20 jaar zullen zij hun schatten weer opgraven, en wie weet welke avonturen er dan zullen worden onthuld!" (foto's: Stadswerk072)
Pin It
Bekeken: 1720x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/