Woensdag 4 oktober is er weer een Walk&Talk in de bibliotheek van Heerhugowaard. Deze bijeenkomst voor mensen die werk zoeken staat net als de vorige editie in het teken van het curriculum vitae, maar deze keer wordt er niet zozeer over gepraat; er wordt daadwerkelijk aan het cv gewerkt.

Deelnemers gaan dus onder begeleiding met hun eigen cv aan de slag. Het is dus wel nodig om dit mee te nemen op de eigen laptop, op papier of op USB-stick. Soms levert een kleine verandering in de opmaak al een verbetering op. Doel is dat iedereen aan het einde van de bijeenkomst een tevreden en trots gevoel heeft over het resultaat.

Bij de maandelijkse Walk&Talk komen mensen die zoeken naar (ander) werk bij elkaar om hun ervaringen uit te wisselen. De begeleiding geeft daarbij af en toe tips of een zetje in de rug.

De Walk&Talk duurt van 14:00 tot 15:30 uur. Aanmelden vooraf is gewenst en kan via bknw.nl/agenda.
Pin It
Bekeken: 825x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/