De Partij voor de Dieren Alkmaar zamelt op Dierendag weer dierenvoeding in voor minima met huisdieren. De actie vorig jaar was een succes, dus wil de partij deze mensen weer een extra steuntje in de rug te geven. De inzameling op woensdag 4 oktober vindt plaats buiten bij de Albert Heijn filialen in de winkelcentra De Mare en De Hoef en naast de Jumbo op de Paardenmarkt. De opbrengst zal worden verspreid door Voedselbank Alkmaar.

Er zullen mensen zijn die vinden dat als je weinig geld hebt, je gewoon maar geen huisdier moet nemen. Daar is de PvdD het niet mee eens. Fractievoorzitter Kıvılcım Pınar: "Huisdieren zijn voor veel mensen belangrijk. Ze geven onvoorwaardelijke liefde en bieden steun in moeilijke tijden. Juist daarom willen veel mensen hun huisdier niet afstaan, ook als ze eigenlijk té weinig geld hebben om de verzorging te betalen."

"Mensen met een klein inkomen zitten door de explosief gestegen kosten enorm in de knel", vervolgt Pınar. "Met de Dierendagactie wil de Partij voor de Dieren juist deze groep Alkmaarders wederom een hart onder de riem steken en eraan bijdragen dat hun dieren ondanks een krapper inkomen toch goed verzorgd worden."

De inzameling vindt op de drie locaties plaats tussen 11:30 en 13:30 uur. Wie die dag niet kan maar wel iets wil doneren, kan met PvdD Alkmaar per email contact opnemen viab Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 977x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/