Tijdens de werkzaamheden aan de rotonde in de Nauertogt in Broek op Langedijk zal deze belangrijke verbinding voorlopig open blijven voor verkeer. Zo zijn de Nauertogt als de Broekhornerbrug aan de ander kant van het dorp niet tegelijk dicht.

Vanaf 2 oktober gaat Liander kabels en leidingen verleggen om de rotonde Nauertogt bij de Veertweg en Vronermeerweg. De werkzaamheden duren vier weken en leveren beperkte hinder op. De weg blijft open voor al het verkeer.

Van 9 oktober tot de week van 27 november werkt de provincie aan de Broekhornerbrug tussen Broek op Langedijk en Heerhugowaard. De brug wordt aangepast om de trilling- en geluidsoverlast voor de omgeving weg te nemen. Autoverkeer wordt omgeleid. Fietsers en wandelaars gaan over de parallel gelegen brug, dus die hebben hier geen last van.

De gemeente had de afsluiting van de rotonde Nauertogt in oktober gepland, in verband met de grootschalige werkzaamheden aan de Zuidtangent. De aanleg van de tunnel start volgend jaar en duurt tot 2026, en ook rond de tunnel zullen wegen worden aangepast. In die periode moeten andere belangrijke routes open blijven.

Pas volgend jaar, als de Broekhornerbrug is aangepast, zal de rotonde Nauertogt tijdelijk worden afgesloten om De Punt aan te sluiten.
Pin It
Bekeken: 1738x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/