Wie vrijwilligerswerk doet, doet dat voor niets. Maar een welgemeend dankjewel is natuurlijk altijd fijn om te horen. Om vrijwilligers een hart onder de riem te steken en aan te moedigen is er in november de 'Vrijwilligers Bedankt Week'. Aanmeldingen voor deze week zijn welkom vanaf maandag 9 oktober, de gemeenten Dijk en Waard, Bergen en Heiloo werken daarom met een speciale website.

"De gemeente Dijk en Waard is blij met alle vrijwilligers", laat Wonen Plus Welzijn weten aan Streekstad Centraal. En dat geldt natuurlijk evenzeer voor de gemeente Heiloo en de gemeente Bergen. Of het nu om die ene schijnbaar onvermoeibare dorpsgenoot gaat, om iemand die zich inzet voor een museum of culturele instelling, een vrijwilliger in de zorg - veel mensen in de regio kennen wel een vrijwilliger die in positieve zin opvalt.

Daarom bedanken de gemeenten in de regio graag al deze vrijwilligers voor wat ze doen en wat ze bijdragen aan het welzijn van de mensen om hen heen. "Vrijwilligers maken het verschil!" Vrijwilligers in de gemeente krijgen hun bedankje in de week van zaterdag 4 november tot en met zondag 12 november. Dat bedankje kan bestaan uit een cadeau, een leuke activiteit of een andere vrolijke verrassing.

Voor de organisatie is het uiteraard wel van belang dat de vrijwilligers in de regio goed in kaart zijn gebracht. Daarom kunnen inwoners van de betrokken gemeenten zelf vrijwilligers die voor hen van betekenis zijn aanmelden. Met dat doel is de website Vrijwilligers Bedankt in het leven geroepen. De aanmeldingen kunnen worden toegestuurd vanaf maandag ย 9 oktober tot en met zondag 22 oktober.
Pin It
Bekeken: 1294x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/