De Kennemersingel in Alkmaar is vanaf maandag 25 september dicht voor al het verkeer, behalve hulpdiensten. Tussen de Bergerhoutrotonde en de Kennemerstraatweg wordt het asfalt, dat nu beschadigd is, vervangen voor geluidswerend asfalt. Ook worden de fietsstroken breder. De werkzaamheden duren tot vrijdag.

De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd, schrijft mediapartner NH. Verkeer wordt komende week via borden en verkeersregelaars omgeleid via de Kennemerstraatweg, Prinses Julianalaan en de Westerweg. Fietsers kunnen via de binnenstad rijden. Voetgangers kunnen wel langs de singel blijven lopen. Nood- en hulpdiensten kunnen ook doorrijden, behalve op woensdag wanneer er geasfalteerd wordt.

Tijdens de werkzaamheden vervallen ook de twee bushaltes op de Kennemersingel. Op woensdag 27 september rijdt er een extra OV-taxibusje tussen het station en het Noordwest Ziekenhuis vanwege Landbouw- en Lappendag in Alkmaar. Het busje is te vinden bij 'halte L' aan de Stationsweg en bij de bushalte op de Harddraverslaan.
Pin It
Bekeken: 1906x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/