Bij een aanrijding is een fietser lelijk ten val gekomen. Het ongeval vond plaats op vrijdagmiddag nabij winkelcentrum De Mare. De fietser kwam hard tegen de auto terecht en raakte daardoor gewond. Hij is met onbekend letsel meegebracht naar het ziekenhuis.

De fietser kwam van het Westhofpad, vanuit het park in de richting van het winkelcentrum. De automobilist reed op de Laan van Straatsburg, eveneens in de richting van het winkelcentrum. Bij het oversteekpunt voor de fiets ging het mis. Getuigen spreken van een 'harde' klap, waarbij de fietser in de zijkant van de auto terecht kwam.

Zoals te zien is op de foto's had de fietser voorrang, maar mogelijk is hij door de automobilist niet gezien. De verkeerssituatie was op vrijdag wel vaker onoverzichtelijk door het wisselvallige weer. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval en heeft daarvoor de weg afgezet.
Pin It
Bekeken: 2911x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/