De Alkmaar City Cleanup is volop aan de gang. Sinds zaterdag trekken groepjes inwoners door de stad om zwerfvuil op te ruimen. Zo verzamelden 20 inwoners van het Blaeustraatkwartier zo'n 15 kilo afval. Wethouder Jasper Nieuwenhuizen hielp een handje. In het Rembrandtkwartier zamelden twaalf 'zappers' 15 kilo zwerfvuil in. El Kombi Sup deed natuurlijk ook mee en zamelde met 25 deelnemers ruim 62 kilo troep in.

Tot en met zaterdag staan nog veel meer opruimacties gepland. Zo gaan bijvoorbeeld de leerlingen van de Jules Verne School, De Piramide en de Tweemaster op pad met grijper en vuilniszakken. Ook kinderopvang Klein Alkmaar gaat rond opvanglocaties in de weer. Woensdag om 11:00 uur wordt zwerfvuil opgeruimd rond Wijkcentrum Overdie en zijn mensen welkom om zich aan te sluiten.

De Alkmaar City Cleanup wordt zaterdag afgesloten met een opruimronde door de Alkmaarderhout. Die begint om 14:00 uur bij de bloemenklok aan het einde van de parkeerplaats en ook hier zijn extra handjes welkom.

Meer op alkmaarcitycleanup.nl en de Facebookpagina van Love Not Waste. (foto's: Love Not Waste)
Pin It
Bekeken: 913x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/