Het parkeerterrein voor de hoofdingang van het Noordwest Ziekenhuis in Alkmaar is de komende weken gesloten. Vanwege de nieuwbouw wordt gewerkt aan de ondergrondse infrastructuur. Dat wil zeggen dat er kabels en leidingen worden gelegd vanaf de Wilhelminalaan naar de nieuwbouw toe. Naar verwachting gaat het parkeerterrein op vrijdag 13 oktober weer open.

De houten fietsenstalling bij het ziekenhuis gaat begin oktober dicht. Vlak bij de hoofdingang zal een nieuwe stalling worden geplaatst. Na de werkzaamheden worden de bestrating en groenvoorziening hersteld. "Lees de informatie die u van ons krijgt altijd goed door", schrijft het Noordwest Ziekenhuis aan patiënten. "Zo bent én blijft u goed op de hoogte."


De ingang naar de parkeergarage blijft altijd toegankelijk. Wel kan het zo zijn dat er tijdelijk een kleine omleiding voor voetgangers en autoverkeer komt. Dit wordt ter plaatse met borden en verkeersregelaars begeleid.


Pin It
Bekeken: 3599x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/