Weleens gedacht aan de combinatie zwemmen en boetseren? Op vrijdag 13 oktober staat vanaf 09:30 uur een workshop boetseren op de planning in sportcentrum De Beeck. Vervolgens gaan de deelnemers het zwembad in voor een lesje PiYoChi.

Sies Vrasdonk is de drijvende kracht achter Stichting Los Zand en verzorgt de boetseerworkshop. "Klei is fantastisch!", benadrukt Vrasdonk. "Klei is een natuurlijk materiaal, zacht en toch stevig. Je kan er van alles mee doen. Opbouwen, uitrollen, inkrassen, stempelen, noem maar op." Tijdens en na de workshop is er tijd voor koffie, thee of een praatje. Want ontmoeting en verbinding staan centraal. Het programma wordt georganiseerd in het kader van de Week tegen Eenzaamheid. Na de boetseerworkshop, gaan deelnemers het zwembad in voor PiYoChi. Bij deze actieve body en mind les worden oefeningen uit de aquasport gecombineerd met houdingen uit Pilates, Yoga en AiChi.

Deelname is gratis, aanmelden kan via de website sportenbewegeninbergen.nl. Voor meer informatie zijn de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen bereikbaar. Elles Kraakman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 06 - 29 31 94 01. Eefke de Vos: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 14 41 85 29.
Pin It
Bekeken: 699x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/