De politie doet nog altijd onderzoek naar de grote vechtpartij die op 26 mei plaatsvond op het Stationsplein in Leeuwarden. Maandag maakte de politie bekend nog eens drie verdachten te hebben aangehouden, waaronder een 28-jarige Alkmaarder.

Een groep van zo’n 30 tot 40 personen zocht op 26 mei rond 21:00 uur de confrontatie met elkaar bij het station in Leeuwarden. Het gaat waarschijnlijk om aanhangers van rivaliserende voetbalclubs. De politie rukte groots uit en wist de groepen uiteindelijk uit elkaar te krijgen. Er werden drie aanhoudingen verricht. Na rechercheonderzoek zijn afgelopen woensdag nog zeven verdachten aangehouden. Een elfde verdachte meldde zich donderdag bij de politie, nadat geblurde beelden van de vechtpartij werden gepubliceerd, met het dreigement dat de beelden woensdag volledig zullen worden getoond. De afgelopen dagen meldden zich nog eens twee verdachten, en werd de 28-jarige Alkmaarder opgepakt.

Woensdag worden de beelden volledig geopenbaard om de resterende verdachten te pakken te krijgen. Wie meer weet wordt verzocht de politie te bellen via 0900-9944. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is 2023134684. Foto's en meer info op politie.nl/gezocht-en-vermist/.

 
Pin It
Bekeken: 1352x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/