De Alkmaarse gemeenteraad heeft voor vrijdag een werkbezoek aan sportcomplex Hoornse Vaart gepland. Doel is om meer inzicht te krijgen op de staat van het gebouw, zodat een gedegen toekomstvisie en onderhoudsplan kan worden opgesteld.

Het sportcomplex is hard toe aan een grondige opknapbeurt. Vooral in het zwembad zijn de gevolgen van achterstallig onderhoud goed zichtbaar. Begin juli werden stukken vloer afgezet vanwege betonschade aan de constructie eronder. Eind juli moest het buitenbad voor de rest van het seizoen dicht omdat de langgerekte zandfilter uit elkaar viel. Vorig jaar werd in maart al door onderzoeksbureau Synarchis geconstateerd dat er voor 5 miljoen euro aan achterstallig onderhoud aan het zwembad was. Daaruit volgden vier scenario's renovatie over 10 jaar, renovatie over 20 jaar, en nieuwbouw van het sportcomplex al dan niet in afgeslankte vorm. Maar dan zouden evengoed noodreparaties nodig zijn.

Het werkbezoek moet de gemeenteraadsleden meer duidelijkheid geven over wat de beste oplossing is. De bevindingen worden verwerkt in een nieuw document, dat volgend jaar aan de raadscommissies Ruimte en Bestuur & Middelen wordt voorgelegd.
Pin It
Bekeken: 1279x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/