In Heiloo zijn een bestelbus en een scooter in botsing gekomen. Dat gebeurde dinsdagmiddag. Bij het ongeval raakte de scooterbestuurder gewond. Hij is met onbekend letsel meegenomen naar het ziekenhuis. Het scootertje is zwaar beschadigd geraakt en is door de politie meegenomen.

Volgens getuigen ter plaatse ging het mis toen de bestelbus naar rechts wilde afslaan vanaf de Kennemerstraatweg. De bus ging in de richting van Fredica's Hof. Op het fietspad kwam de scooter aanrijden, de bestuurder van de bestelbus zou die over het hoofd hebben gezien. Door de klap belandde de scooterbestuurder op het wegdek.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak. Daarbij wordt gekeken naar de snelheid van de scooter, maar ook naar de invloed van drank, drugs of medicijnen. In het kader van dat onderzoek is de bestuurder van de bestelbus meegenomen naar het politiebureau.

 
Pin It
Bekeken: 773x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/