Drie auto's zijn vrijdagnacht verwoest door brand. De wagens stonden geparkeerd op de Alkmaarse Stalpaertstraat. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de brand.

De melding kwam rond 04:30 uur binnen bij de brandweer. De auto's stonden naast elkaar geparkeerd op de Alkmaarse straat. Hoewel de hulpdiensten snel ter plaatse waren, kon niet worden voorkomen dat de auto's verloren gingen. Het is niet bekend wat de oorzaak van de brand is. Vermoedelijk stond de middelste auto als eerste in brand en sloegen de vlammen vervolgens over.

De straat is afgezet met het bekende rood-witte politielint. In de loop van zaterdag zal een gespecialiseerde dienst van de politie onderzoek doen naar de toedracht. Vervolgens zullen de auto's weggesleept worden door een bergingsdienst.
Pin It
Bekeken: 2272x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/