Naar aanleiding van de steekpartij in de Langestraat van gisteren zijn later op de avond twee verdachten opgepakt. Het gaat om jonge mannen van 23 en 19 jaar, beiden afkomstig uit Alkmaar. Bij de steekpartij zijn twee tieners van 17 jaar gewond geraakt. “De verdachten zitten vast en hun rol wordt verder onderzocht”, meldt de politie.

De steekpartij gebeurde gisteren even na 18.00 uur in de Langestraat, vlakbij patatzaak de Vlaamse Hoek. Hierbij raakten twee tieners gewond: een 17-jarige jongen uit Heiloo en een 17-jarige jongen uit de gemeente Bergen. “Beiden zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht”, laat de politie weten. Ook één van de daders raakte dus gewond, schrijft mediapartner NH Nieuws.

De twee verdachten zouden meerdere mensen in de stad hebben lastiggevallen en in de Langestraat in conflict zijn geraakt met een groep jongeren. Kort na de steekpartij werd de Langestraat afgezet voor onderzoek. Ook de 19-jarige verdachte raakte gewond bij het incident. Hij kon bij de huisartsenpost worden aangehouden. De 23-jarige verdachte werd na een zoekactie aangehouden op het Ritsevoort.
Pin It
Bekeken: 2917x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/