Een 92-jarige vrouw is in haar eigen woning aangevallen door een overvaller. Dat gebeurde op donderdag 31 augustus. De politie onderzoekt deze poging tot overval en vraagt nu om tips, in de hoop de zaak snel op te lossen. Ook geeft de politie een signalement uit van de dader.

Het waren angstige momenten voor de 92-jarige bewoonster van een huis aan het Rustenburgerhof in Heerhugowaard. Rond 19:50 uur werd er bij haar aangebeld. Toen ze opendeed stond er een donkere man met zwart haar, gekleed in zwarte of donkere kleding. Hij greep de vrouw bij de keel en eiste van haar dat ze eigendommen zou afgeven. Dit weigerde de vrouw echter. De verdachte drukte de vrouw tegen de grond. Uiteindelijk ging hij er zonder iets te hebben buitgemaakt vandoor. Het slachtoffer raakte door het geweld lichtgewond.

Het signalement betreft dus een man met een donkere huidskleur en zwart haar. De verdachte sprak Nederlands. Op het moment van de overval was hij donker gekleed. De politie vraagt mensen die meer weten contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem tippen kan via 0800-7000. De politie is ook geïnteresseerd in eventuele beelden die in de buurt zijn gemaakt rond het tijdstip van het geweld, rond 19.50 uur. Die beelden kunnen bijvoorbeeld afkomstig zijn van dashcams, bewakingscamera's of deurbelcamera’s.
Pin It
Bekeken: 1402x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/