De vermissing en dood van Joeri Pross hebben vanzelfsprekend grote impact gehad op de mensen die van hem hielden. Om het jonge gezin van de Alkmaarder te ondersteunen is door betrokkenen een inzamelingsactie gestart met als doel het binnenhalen van 50.000 euro. Dat geld kan het gezin gebruiken voor levensonderhoud en voor het verwerkingsproces.

Vorige week raakte Pross vermist. Zowel op de sociale media als op Alkmaar Centraal was daar aandacht voor, nadat de vermissing eerst al leidde tot een opsporingsbericht via Burgernet. Er werd met man en macht naar Pross gezocht, zelfs met behulp van het Veteranen Search Team. Ook de politiehelikopter was regelmatig hoorbaar boven Alkmaar. Uiteindelijk werd Pross dood aangetroffen in het water.

"Joeri was de enige kostwinner van zijn jonge gezin", schrijft de initiatiefnemer van de inzamelingsactie, Anna Pross. "Joeri heeft twee jonge meisjes die voor de rest van hun leven zonder hun vader moeten. We zullen als familie er alles aan doen om te zorgen dat zijn vrouw opgevangen wordt, financieel geholpen wordt, en wordt bijgestaan in iedere stap van dit gruwelijke verwerkingsproces."

Doneren is mogelijk via het platform GoFundMe. Inmiddels is er al ruim 14.000 euro opgehaald voor het gezin van Joeri Pross. Giften kunnen ook anoniem worden gedaan.
Pin It
Bekeken: 3281x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/