Drie jongens van 14 jaar uit Alkmaar en Castricum zijn beroofd bij het treinstation in Castricum. Ze werden vrijdagnacht bedreigd en geslagen door een groep jongeren. De politie vraagt getuigen zich te melden.

De drie jongens stapten rond 00.30 uur uit de trein op het station in Castricum. Tegelijkertijd stapte ook een groep jongeren uit de trein. Drie jongens uit de groep jongeren benaderden de 14-jarigen. Vervolgens werden de slachtoffers mishandeld en beroofd. De daders gingen er met de spullen vandoor.

De politie heeft nog gezocht naar de drie voortvluchtigen, maar zonder resultaat. Het signalement van twee van hen is bekend. Het gaat om twee jongens van rond de vijftien, zestien jaar oud met een licht getinte huidskleur. De ene is ongeveer 1 meter 90 lang, heeft een spitse lange neus en droeg een zwart trainingspak. De ander had bruin kort kroes haar, droeg een grote tas met een groene band en is met ongeveer 1 meter 70 een stuk korter dan de eerste verdachte. Mensen die meer weten over de roof bij het treinstation kunnen zich melden via 0900-8844.
Pin It
Bekeken: 2688x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/