Het lichaam van Alkmaarder Joeri Pross is gevonden. De man was vanaf woensdagochtend vermist. Volgens een woordvoerder van de politie wordt een misdrijf uitgesloten.

De vondst werd vrijdagavond rond 22:15 uur gedaan in het water bij de Beverdam in Alkmaar. Uit onderzoek bleek al snel dat het om de vermiste Joeri Pross gaat. "Onze gedachten gaan uit naar zijn familie", schrijft de politie in een verklaring.

Pross was woensdagochtend voor het laatst gezien op de Vlietwaard in de Alkmaarse wijk Huiswaard. Hij zou daar in verwarde toestand zijn weggelopen. In de zoektocht naar de Alkmaarder werd Burgernet en later ook het Veteranen Search Team ingeschakeld.


Heb jij hulp nodig of maak je je zorgen om iemand? Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 113.nl. Bellen kan ook, op 113 (betaald) of 0900-0113 (gratis).


Pin It
Bekeken: 11748x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/