Een nieuw seizoen van Dragons' Den gaat vrijdagavond van start. Elske Doets van Doets Reizen in Heerhugowaard is een van de dragons. Lukt het de jonge zelfstandigen om met een pakkende pitch de ervaren ondernemers aan zich te verbinden?

Na een kort uitstapje bij Viaplay is Dragons' Den terug bij publieke omroep WNL. Ook in het derde seizoen krijgen ondernemers de kans om hun bedrijf te pitchen aan een panel van succesvolle zakenmensen. Deze keer bestaat het panel uit Manon van Essen, Bas Witvoet, Pieter Schoen, Olaf Kok en dus ook Elske Doets. "Ik wil ondernemers gaan helpen hun droom en missie te verwezenlijken", vertelt de onderneemster van Doets Reizen. Onder haar leiding groeide het familiebedrijf uit tot een succesvol bedrijf. De ondernemer die tegenwoordig in Bergen woont werd in 2017 verkozen tot 'Zakenvrouw van het jaar'.

Sinds ze die titel heeft gekregen is wel het een en ander veranderd. Doets geeft presentaties, heeft een non-profitorganisatie om jonge vrouwen te begeleiden en brengt boeken uit. Haar nieuwste werk, 'De leeftijdloze samenleving' gaat over de meerwaarde van ouderen op de werkvloer. "Ik begrijp heel goed dat ouderen wat relaxter willen werken. Maar ik denk dat er veel waarde is als ze mentoren worden." Volgens Doets hebben veel bedrijven een diversiteit- en inclusiebeleid, maar: "Er wordt gefocust op gender en achtergrond. Niet op leeftijd. Daarmee snij je jezelf in de vingers als bedrijf."

Het nieuwe seizoen van Dragons' Den is vanaf 1 september elke vrijdag om 21:25 uur te zien bij NPO1.
Pin It
Bekeken: 3283x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/