Het houden van een aquarium, je kan het zo groot maken als je wil. Van een groot aquarium met tropische zwemmers tot een kom met drie goudvissen. Maar hoe maak je van de glazenbak het thuis van vissen en planten? Aquariumvereniging Hugo Aqua houdt op dinsdagavonden 26 september en 10 oktober vanaf 20:00 uur een aquariumcursus in wijkcentrum De Horst. "De cursus is bedoeld om iedereen met een zoetwateraquarium wegwijs te maken."

Vertelt voorzitter Henk Sieraad van Hugo Aqua tegen Dijk en Waard Centraal. "Het aanschaffen en plaatsen van een glazenbak is niet moeilijk, maar om er een fijn thuis van te maken is kennis en kunde nodig." Zelf is de Heerhugowaarder al tientallen jaren bezig met een eigen aquarium. Vooral nieuwe dingen bedenken en praten over de hobby, geeft Sieraad energie. "Het is echt heel leuk om bezig te zijn met een aquarium." Aan het Van Eedenplein in Heerhugowaard geven vrijwilligers van Hugo Aqua op dinsdagen 26 september en 10 oktober tekst en uitleg over de wereld van het aquariumhouden. Ze doen dit met fotopresentaties, waarbij stap voor stap wordt uitgelegd wat nodig is om een aquarium mooi Γ©n gezond te houden. "Om mee te doen aan de cursus is geen ervaring nodig. We beginnen bij het begin en werken langzaam verder."

De cursus in het Heerhugowaardse wijkcentrum kost 25 euro. Aanmelden kan via secretaris Robbert Zuijdam. Hij is telefonisch bereikbaar via 072 - 57 42 751. Ook is het mogelijk om een mail naar hem te sturen:Β Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1677x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/