Wonen Plus Welzijn heeft inmiddels alle ontmoetingsactiviteiten die in De Anbouw plaatsvonden elders in Noord-Scharwoude ondergebracht. Vanaf dinsdag aanstaande gaat ook het servicepunt verhuizen. Het nieuwe servicepunt in De Binding in Zuid-Scharwoude opent medio september. Tot dan zijn inwoners van Langedijk voor vragen verzoeken op het vlak van welzijn en ondersteuning welkom op het servicepunt in Heerhugowaard.

Het servicepunt in De Binding heeft straks inloop op maandag, dinsdag en donderdag tussen 09:00 en 12:00 uur. Het bestaande servicepunt aan de Rozenlaan 2 is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur. Wonen Plus Welzijn opent in oktober een nieuw kantoor aan de Gildestraat 1 in Heerhugowaard.

Wonen Plus Welzijn is inmiddels actief in wijkcentrum De Zon aan het Brandpunt 1 in Heerhugowaard. Zo is hier elke tweede dinsdag van de maand een Repair Café van 10:00 tot 12:00 uur. Vanaf 20 september 10:00 uur start hier een gezellige Doet en Ontmoet groep voor ieder die graag (nieuwe) mensen ontmoet in een ontspannen sfeer.

Meer informatie over onder andere diensten en activiteiten is te vinden op wonenpluswelzijn.nl.
Pin It
Bekeken: 863x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/