Veel is onduidelijk, de politie wilde ook weinig kwijt, maar helder is dat dit niet is wat de bezoekers van een feestje aan de Sportlaan in Zuid-Scharwoude zich van hun avond hadden voorgesteld: een steekpartij, politie-inzet, twee scooters afgevoerd. Er zou zelfs geschoten zijn. Het incident gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Het feestje vond plaats bij voetbalclub LSVV in Zuid-Scharwoude. Getuigen spreken van een 'gezellig feestje', maar buiten op straat ging het dus helemaal mis. In ieder geval één persoon werd daar verwond met een mes, na een ruzie. Waar de ruzie over ging en hoeveel mensen er bij de steekpartij betrokken waren werd Dijk en Waard Centraal vannacht nog niet duidelijk.

De politie laat weten dat er een huls is gevonden, mogelijk van een alarmpistool. Ook werden twee scooters meegenomen op een aanhanger van de politie. De straat werd voor het politie-onderzoek met linten afgezet. De daders zijn voortvluchtig. Het slachtoffer zou zich bij het ziekenhuis hebben gemeld met steekwonden.
Pin It
Bekeken: 5272x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/