Maandag is het weer zo ver: dan beginnen de nieuwe hbo-studenten in van InHolland Alkmaar aan hun introductieweek. Dit jaar doen er zo'n 140 'nullen' mee aan de InAlkmaarIntro. De Alkmaarse studentenvereniging Omnivas zorgt er vier dagen lang voor dat ze een geweldige start van hun opleiding krijgen. Het thema dit jaar is: ‘Terug naar je kindertijd’.

"We gaan er een feest van maken want A.S.V. Omnivas staat voor gezelligheid en plezier!”, vertelt Nienke Nooij, voorzitter van de vijfkoppige introcommissie 2023. “Na maandenlange voorbereiding - in december begonnen we al met z’n vijven aan de organisatie - gaat de InAlkmaarIntro 2023 bijna beginnen. Ik heb ontzettend veel zin om de eerstejaars studenten de leukste week van hun leven te geven. De commissie en studenten zijn enthousiast bezig geweest om deze introductieweek weer net zo geweldig te maken als de eerste keer dat wij zelf meededen."

De InAkmaarIntro 2023 duurt van maandag tot en met donderdag. Een bont gezelschap van nieuwe studenten zal de hogeschool, de stad en elkaar leren kennen tijdens allerlei activiteiten. Ochtendgymnastiek, een kroegentocht en een vossenjacht in de binnenstad, barbecue, dispuutspelen, karaoke, speurtochten door de gebouwen en labs van de hogeschool en een eindfeest zijn de ingrediënten van de introductieweek. Tussendoor overnachten ze in legertenten op het schoolterrein.

"Wij zorgen er met zijn allen voor dat de nullen een ontzettend leuke week hebben vol met spellen, waterpret, een avontuur door de stad en de hogeschool en uiteraard gaan ze ook de Alkmaarse kroegen leren kennen", vervolgt Nienke. "Met een vol programma zorgen wij ervoor dat ze alles kunnen halen uit die vier dagen en daarbij zo veel mogelijk medestudenten leren kennen. Met z’n allen op vossenjacht in het centrum van Alkmaar is altijd een succes. En vergeet de dispuutspelen niet. De ‘nullen’ maken kennis met de vijf disputen binnen de vereniging. Een dispuut is eigenlijk een vriendengroep binnen de studentenvereniging."

Maandag 4 september start het studiejaar voor alle Alkmaarse studenten. Naast de introweek organiseren de vijftien Alkmaarse opleidingen ook nog diverse introductiebijeenkomsten en activiteiten als een barbecue en een werkweek op Terschelling.
Pin It
Bekeken: 1244x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/