Maandag 28 augustus begint een nieuwe fase van de herinrichting van de A.C. de Graafweg (N241). Van de ovale rotonde bij Langereis tot en met de kruising met de Pade wordt de weg verbreed en komt nieuw asfalt op. Het kruispunt in Opmeer blijft de eerste week nog wel open, speciaal voor Zomerpop. De herinrichting duurt volgens de planning tot en met 22 december.

Voor de derde keer wordt de N241 voor enige tijd afgesloten om groot werk te kunnen verrichten. De grote omleiding voor doorgaand verkeer en vrachtverkeer blijft gaan via de A7, N239 en N242. Voor bestemmingsverkeer is de omleiding in de eerste week aangepast, omdat de kruising met de Pade in Opmeer nog bereikbaar is. Tot 4 september wordt het bestemmingsverkeer van Hoogwoud omgeleid via de Langereis, Mienakker en de Koningspade, en de andere kant op via de Westerboekelweg. Vanaf 4 september rijdt dit bestemmingsverkeer van Opmeer om via Langereis, Mienakker, Herenweg of vanaf A7 naar de N241.

Meer informatie is te vinden op noord-holland.nl.
Pin It
Bekeken: 1091x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/