Pasar Kecil - dat betekent 'kleine markt', maar vaste bezoekers van deze jaarlijkse 'Indische Food Market' bij Wijkcentrum De Oever in de Oudorperpolder weten dat de keuze er groot is. Ook dit jaar weer laten de verschillende standhouders zien hoe verscheiden de Indische keuken wel niet is. "Indisch eten is niet alleen nasi goreng en satΓ©. Indisch eten is veel meer!"

Behalve eten en drinken is er op de Pasar Kecil ook muziek en verder zijn er dansacts. De markt viert zo de rijke cultuur van de eilanden waar zo veel Nederlanders een deel van hun roots hebben liggen. Er worden bijvoorbeeld ook boeken verkocht die ingaan op de geschiedenis van Indische Nederlanders.

De Pasar Kecil bestaat al 23 jaar. De editie van 2023 is op zondag 10 september, van 13:00 tot 18:00. Locatie is Wijkcentrum De Oever aan de Amstelstraat. Entree is gratis. Voor meer info zie de Facebookpagina van het evenement.
Pin It
Bekeken: 2146x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/