Al meer dan 24 uur is de verdachte van de steekpartij in Winkelcentrum De Mare op de vlucht. Bij het steekincident raakte donderdagochtend een man gewond. Meerdere politie-eenheden gingen de straat op en ook Burgernet werd ingezet. Het heeft niet mogen helpen. Maar hoe gaat de zoektocht nu verder? Een kijkje achter de schermen bij de politie.

Allereerst terug naar donderdagochtend. Even voor 10:30 uur komt bij de politie een melding binnen van een conflict. Twee mensen zouden ruzie hebben op de Europaboulevard in Alkmaar. Wanneer de eerste politieagenten ter plaatse komen blijkt dat er gestoken is. Het slachtoffer heeft lichte verwondingen en wordt ter plaatse door een ambulanceverpleegkundige geholpen. Even later rijden politieagenten de man naar een huisartsenpraktijk. Maar van de dader ontbreekt elk spoor. De politie start een zoektocht naar de dader en zet daarbij ook Burgernet in. Omwonenden krijgen een bericht over het steekincident met daarbij meer informatie over de verdachte. Het zou gaan om een man van 1 meter 80 met een licht getinte huidskleur en kort donkerbruin haar. Hij droeg donkere kleding dragen en had een donkere herenfiets en rode tas bij zich. (Tekst gaat verder onder de foto)

De politie was snel ter plaatse in het Alkmaarse winkelcentrum.


Hoewel de Burgernetactie zorgt voor verschillende tips, leidt het niet tot een aanhouding. Zegt politiewoordvoerder Joey Brink vrijdag aan het begin van de middag tegen Alkmaar Centraal. De steekpartij is inmiddels meer dan 24 uur geleden. Daarmee lijkt de zoektocht een nieuwe fase in te zijn gegaan. "We lopen op dit moment alle informatie uit. Ik kan inhoudelijk niet veel vertellen over het onderzoek, maar in dit soort gevallen bekijken we meestal camerabeelden uit de omgeving en praten we met getuigen. Hopelijk hebben mensen iets gezien. Het is hard werken. Hopen op een goudentip of net dat doorslaggevende onderzoeksresultaat."

Mensen die meer weten over de steekpartij in Winkelcentrum De Mare, kunnen zich melden bij de politie. Telefonisch via 0900-8844 of door het tipformulier op de website politie.nl in te vullen. Ook is het mogelijk om via Meld Misdaad Anoniem informatie door te geven: 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 2270x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/