De wijkagenten van Langedijk zijn erg tevreden over hoe de wekelijkse spreekuren in De Binding in Zuid-Scharwoude verlopen. Volgens Daphne Hofmans, Cengiz Guney en Lean van Baarle voelen de bewoners van Langedijk zich gehoord en zijn ze erg blij met hen. Regelmatig krijgen ze leuke en ook lekkere bedankjes.

Inwoners kunnen bij Daphne, Cengiz en Lean terecht met klachten en vragen over spelende problematiek, waar de politie mee te maken heeft. "Wij voorzien hen van advies of verwijzen ze door naar de partners waar wij goed mee in contact staan."

Deze week kreeg het drietal een mooi kunstwerkje van Benthe, die duidelijk van paarden houdt. En ook nog een kaartje en gebak. Vorige week kwam een dame bloemen brengen voor bewezen diensten en er was ook nog chocola. De wijkagenten wilden de vrouw teleurstellen, omdat ambtenaren geen giften met financiële waarde mogen aannemen. "Maar deze deze dame stond erop dat wij het presentje in ontvangst namen. Wij hebben het op het politiebureau in de kantine gezet, zodat alle collega's ervan kunnen meegenieten!" (foto's: Wijkagenten Langedijk)
Pin It
Bekeken: 969x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/