Hoe gaat de toekomst van Noord- en Zuid-Scharwoude eruitzien? Dat is de vraag die op tafel komt bij twee bijeenkomsten in Sporthal Geestmerambacht. De gemeente, Bibliotheek Kennemerwaard, MET Dijk en Waard en Wonen Plus Welzijn gaan op zaterdagmiddagen 30 september en 7 oktober vanaf 13:30 uur in gesprek met dorpsgenoten.

"Maar ook lokale ondernemers zijn welkom", schrijft de gemeente in een bericht. "Als inwoner of ondernemer bepaal jij de onderwerpen die voor jouw dorp belangrijk zijn. Samen maken wij die toekomst. Door te weten wat er leeft weten we wat goed gaat en wat beter kan." Aanmelden voor de bijeenkomsten kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 072 - 575 55 55. "Noem bij het aanmelden naar welke bijeenkomst je wil komen en met hoeveel mensen."
Pin It
Bekeken: 1215x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/