Ze houden de wijk of buurt in de gaten en zijn de schakel tussen bewoners en de politie. Maar wie zijn de wijkagenten? Cengiz Guney en Daphne Hofmans houden woensdag 16 augustus van 14:30 tot 16:00 uur een spreekuur in De Binding. Geïnteresseerde Dijk en Waarders kunnen vrij inlopen en vragen stellen aan de wijkagenten.

Maar ook is er gelegenheid om alleen kennis te maken met Cengiz en Daphne. Een BOA is dit keer ook aanwezig bij het spreekuur in Zuid-Scharwoude. Voor wie niet naar het spreekuur kan, is het ook mogelijk om per mail in contact te komen met agent Cengiz Guney. Hij is bereikbaar via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 0900-8844.
Pin It
Bekeken: 872x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/