Twee 17-jarige jongens zijn in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden nadat ze een tuin aan de Vlet in Obdam waren binnengeslopen. De tieners uit Dijk en Waard en Castricum ontkwamen aanvankelijk, maar de politie vond ze later alsnog. Ze konden zich toen niet identificeren hadden inbrekerswerktuig bij zich.

Een getuige had rond 03:25 uur gezien dat de jongens een tuin in waren geslopen. De ingeschakelde politie kon de twee niet meteen vinden, maar later in de nacht konden ze alsnog aangehouden worden. De tieners en de in beslag genomen gereedschappen zijn meegenomen naar het politiebureau. De Officier van Justitie zal bepalen wat er met de spullen gebeurd.

Uiteindelijk werden de jongens vrijgelaten omdat ze niet daadwerkelijk hadden ingebroken. Ze kregen wel een boete voor het bij zich hebben van inbrekersspullen.

De politie waarschuwt dat de vakantieperiode populair is bij inbrekers. "Jaarlijks zien wij in deze maanden een stijging van woninginbraken en inbraken uit schuurtjes. Ziet u een verdachte situatie? Bel dan 112, zodat wij direct onderzoek kunnen doen." (foto: Politie Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 1492x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/