Een oudere automobiliste heeft vrijdagochtend veel schade veroorzaakt bij de Prins Hendrikstichting in Egmond aan Zee. Vermoedelijk was ze onwel geworden tijdens het autorijden. De vrouw is nagekeken door ambulancepersoneel en daarna met meegenomen naar het ziekenhuis.

De dame ramde de slagboom bij de Prins Hendrikstichting en schoot het terrein op. Daarop schampte ze een vrachtwagen en botste ze op een geparkeerde auto. Omstanders schoten te hulp en legden de vrouw in het gras, in afwachting van de ingeschakelde hulpdiensten. Ook de brandweer was opgeroepen omdat brand in de auto werd vermoed. Dat bleek al snel niet zo te zijn. De brandweerlieden hadden daarom de handen vrij om de vrouw uit zicht te houden met zeilen. (tekst gaat door onder de foto)

Veel schade aan met name de voorzijde van de auto


De auto van de vrouw liep vooral voorop veel schade op, maar ook de geparkeerde auto moest worden weggesleept. De vrachtwagen liep lichte schade op.
Pin It
Bekeken: 946x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/